Nails of the day: essence The Nudes

In de winkel zag ik nieuwe nagellak van essence liggen: The Nudes. Ik ben dol op nude nagellak mocht je het nog niet doorhebben;) Vandaag in mijn nails of the day mijn keuze uit deze nieuwe collectie: 03 i’m lost in you.

NOTD-nagellak-nailpolish-essence-budget-the-nudes-trend-polish-03-i'm-lost-in-you-naturel-1

De verpakking van de nieuwe The Nudes collectie vind ik leuk, gewoon gezellig ofzo! Ik koos voor de kleur i’m lost in you omdat ik hem wel een beetje vond lijken op mijn favoriete nude lakje: Doutzen’s nude van L’Oréal. Een soort oudroze nude kleur.

 

 

NOTD-nagellak-nailpolish-essence-budget-the-nudes-trend-polish-03-i'm-lost-in-you-naturel-2

Tijd om de essence The Nudes te testen!

 

 

NOTD-nagellak-nailpolish-essence-budget-the-nudes-trend-polish-03-i'm-lost-in-you-naturel-3

De nagellak dekt in 2 laagjes netjes en streepvrij. Ook heeft hij een mooie glans. Wel is de kleur iets minder oudroze dan ik in eerste instantie dacht. Het is meer een soort zachte caramelkleur. Ook niet verkeerd maar iets anders dan wat de verpakking doet vermoeden. Geen dupe dus van mijn Douzten lakje helaas.

 

NOTD-nagellak-nailpolish-essence-budget-the-nudes-trend-polish-03-i'm-lost-in-you-naturel-5

Toch vind ik het wel een mooi lakje, mooi nude en subtiel. En ook niet te beige dat het mijn handen bleek maakt. Ook blijft hij prima zitten voor een paar dagen.

 

NOTD-nagellak-nailpolish-essence-budget-the-nudes-trend-polish-03-i'm-lost-in-you-naturel-7

 

De essence The Nude nail polish van I love trend in de kleur 03 i’m lost in you mag zeker in mijn collectie blijven. Een leuk, net even wat ander, nude lakje. Hij is te koop bij o.a. Kruidvat voor €1,99.

Wat vind jij van deze kleur nagellak?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Mooie kleur! Ik had nr 7 gekocht van die collectie. Hope for love. Ook een super mooie kleur. Lijkt een beetje op de kleur hier boven! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.