Nails of the day – A little bit of Chanel

Soms heb je iets op je verlanglijstje staan waarvan je eigenlijk wel weet dat het een beetje overprized is maar je wilt het gewoon. Dat heb ik overigens niet vaak maar bij het zien van dit lakje van Chanel ging mijn hartje sneller kloppen. Love it! Tijd voor een nails of the day / mini review van mijn eerste Chanel nagellak.

nagellak-nagels-chanel-le-vernis-504-organidi-nude-review-1

Chanel Le Vernis in 504 Organdi is een prachtige wat koelere nude kleur. Beetje roze, beetje bruin, beetje mauve, ik weet het niet het is een gewoon een prachtige kleur.

nagellak-nagels-chanel-le-vernis-504-organidi-nude-review-2

De verpakking is zoals we van Chanel gewend zijn, strak, zwart en chic.

nagellak-nagels-chanel-le-vernis-504-organidi-nude-review-3

Hieronder zie je mijn nagels zonder lak.

nagellak-nagels-chanel-le-vernis-504-organidi-nude-review-4

En nu met twee laagjes Chanel nagellak in 504 Organdi.

nagellak-nagels-chanel-le-vernis-504-organidi-nude-review-5

Zo chic en subtiel. Ik vind het echt een hele mooie kleur en ik durf zelf te zeggen dat hij nu op een gedeelde eerste plek met mijn geliefde lakje van L’Oréal, Doutzen’s Nude staat.

nagellak-nagels-chanel-le-vernis-504-organidi-nude-review-6

Dan nog even wat praktische zaken: ik draag twee laagjes en vervolgens een topcoat van Rimmel. Hij blijft dan zeker een dag of vijf zitten, maar soms ook 1,5 week. Het hangt een beetje af van wat ik doe (zo was laatst onze vaatwasser stuk en moest ik dus met de hand afwassen, funest natuurlijk voor de nagellak).

Het kost een lieve duit (€23,95) maar dan heb je ook wel een hele mooie nude lak.

Wat is jouw favoriete nude kleurige nagellak?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.