New hair – Tutorial lob met snelle slag

Ik heb iets gedaan wat ik al een jaar wilde maar steeds niet durfde.. Ik heb mijn haren korter geknipt! Nou moet je niet meteen schrikken want zo kort is het nou ook weer niet maar toch is er zo’n 10 a 15 cm af! Ik wilde namelijk al heel lang een “lob” oftewel een lange bob. Het is wel een extra lange bob, of misschien gewoon half lang haar geworden. Babysteps 🙂 Vandaag laat ik je mijn nieuwe coupe zien. En ik laat in een tutorial zien hoe ik mijn nieuwe haar style, namelijk met een snelle slag en lekker rommelig!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Ik ben benieuwd wat je van mijn nieuwe coupe vindt!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.