New Year Tag

Onder het motto: “Beter laat dan nooit” vandaag de New Year Tag! Ik zag hem bij Veracamilla.nl en zij heeft hem van TalkBeckyTalk overgenomen. Ik heb natuurlijk laatst een artikel geschreven waarin ik terugkijk naar 2014. Maar ik wilde ook graag wat meer op beauty maar ook op 2015 ingaan. Ik wist alleen niet goed hoe, ik doe bijvoorbeeld niet echt aan goed voornemens. Deze tag leek me heel leuk dus vandaag doe ik hem alsnog, het is tenslotte voorlopig nog wel even 2015;)

new-year-tag-blondiebeautyfashion-2015-1

 

  • Wat is het leukste dat je het afgelopen jaar hebt gedaan?

Tja dat is toch echt mijn reis naar Californië en als kers op de taart het moment dat Sven mij ten huwelijk vroeg! En dat niet alleen, ik heb ook nog op het randje van 2014 mijn trouwjurk gevonden!

  • Wat ben je anders gaan doen met make-up het afgelopen jaar?

Dat is even nadenken.. Ik heb een geheugen als een goudvis dus dat maakt het altijd lastig! De grootste verandering is wel dat ik nu bijna elke dag oogschaduw draag. Voorheen deed ik vaak alleen een lijntje oogpotlood en maakte ik er alleen soms, bijvoorbeeld voor een feestje, wat meer werk van. Nu vind ik het heerlijk om elke dag te kijken welke oogschaduw ik die dag op wil doen. Vaak zijn het wel subtiele nudekleuren, maar het doet toch wat vind ik! Oh en highlighter! Daar ben ik echt dol op geworden het afgelopen jaar.

review-Urban-decay-Naked-The-basics-2-blondiebeautyfashion-look-4

  • Wat was jouw favoriete liedje van het afgelopen jaar?

Lastige vraag! Ik zou het oprecht niet weten. Ik luister vooral radio (Q-music) en ben dol op het foute uur (nostalgie:)) en ik heb wel een paar liedjes die me bijvoorbeeld herinneren aan Amerika, omdat ze daar continue op de radio gedraaid werden. En twee liedjes die ik heel bijzonder vond vanaf de eerste keer dat ik ze hoorde. Die wil ik alleen niet vertellen want daar willen we misschien iets mee op onze bruiloft!

  • Wat was jouw favoriete trend van het afgelopen jaar?

Mijn favoriete trend is toch wel het rommelige undone haar. Ik ben er dol op. Al jaren trouwens, dus het is fijn dat het nu ook echt een trend is! Je ziet steeds meer producten die helpen om een zo undone mogelijke coupe te creëren. Love it!

  • Had je goede voornemens en heb je je daaraan gehouden?

Nee, daar doe ik niet aan. Ik vind dat als je iets wilt veranderen dan moet je daar direct mee starten en niet wachten tot 1 januari. Wil je meer sporten? Hoppa naar die sportschool! Stoppen met roken, beter gisteren dan vandaag. Minder shoppen? Blijf weg uit die stad (uhm en verban jezelf van het internet:)).

  • Waar kijk je het meest naar uit komend jaar?

Dat is de makkelijkste vraag: trouwen met Sven!

be891b14a82173cc507842e61b972b7d

Bron: Pinterest

  • Wat zijn je goede voornemens dit jaar?

Geen dus. Gewoon genieten van wat er allemaal gaat komen, gezond leven en vooral leuke dingen doen met de mensen van wie ik hou!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.