Nieuwe Catrice Limited Edition producten VIENNART

Catrice komt weer met prachtige Limited Editon prodcuten. Viennart neemt je mee terug in de tijd maar is ook helemaal van nu! Art nouveau viert haar comeback. Prachtig kant, romantische bloemen, op en top vrouwelijk. Van half november tot december 2014 liggen deze prachtige producten in de schappen van Catrice.

Catrice Viennart nieuwe Limited Edition 1

Als eerste 3 prachtige baked oogschaduwkleuren. Ik vind de oogschaduw er mooi uit zien met het kanten motief. Vooral de middelste kleur met een soort lila en mauve kleur. Deze mono’s zullen rond €3,99 gaan kosten.

Catrice Viennart nieuwe Limited Edition oogschaduw 1

En dan de lippenstiften, die kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Van abrikoos tot donkerrood, hele draagbare maar toch bijzondere kleur. Vooral abrikoos gaat denk ik echt mijn ding worden. Over het algemeen ben ik vaak erg enthousiast over Catrice lipsticks (circa €3,99) dus laat deze beauties maar komen!

Catrice Viennart nieuwe Limited Edition lipstick 1

Ook de blush in deze Limited Collectie is een plaatje. Ik ben heel benieuwd hoe deze kleur uiteindelijk wordt wanneer je hem op de wangen poedert. Mooi abrikoos en een donkerroze bijna rode kleur. Spannend! De blush zal, net als de lipstick en oogschaduw, zo’n €3,99 gaan kosten.

Catrice Viennart nieuwe Limited Edition blush 1

En dan de nagellak. Ik heb al veel Catrice lakjes in mijn bezit maar ik vrees dat ik ook hier weer leuke kleurtjes zie! Vooral de oudroze/abrikoos kleur en de rode lak met gouden glans vind ik bijzonder. Deze lakjes zullen zo’n €2,79 kosten.

Catrice Viennart nieuwe Limited Edition nagellak 1

Als laatste de twee meest verrassende producten uit deze lijn zijn een spiegel (circa €3,49) en een poeder met geurtje. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar dat poeder! Hoe zal het ruiken? Wat voor poeder is het? Het flesje vind ik geweldig! Als of hij op een make-uptafel in een oude film hoort te staan. De ‘Scented Powder’ zal zo’n €4,99 gaan kosten.

 

 

 

 

Catrice Viennart nieuwe Limited Edition 2

Naar welk product uit deze lijn ben jij het meest benieuwd?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.