Nils 6 maanden – zijn favorieten speelgoed

Elke maand zie je mijn favorieten op het gebied van beauty voorbij komen. En ineens bedacht ik me dat het misschien wel leuk zou zijn om Nils zijn favorieten te laten zien. Niet qua beauty dan maar zijn favorieten speelgoed van dit moment. Hij is nu ruim 6 maanden oud en heeft zeker zo zijn voorkeuren, alhoewel hij in principe alles leuk vindt zolang hij het maar in zijn mond kan stoppen haha! Het leek me wel leuk om wat van zijn favoriete speelgoed van dit moment te laten zien omdat ik het zelf, zeker aan het begin, lastig vond om te bepalen wat nou echt leuk is om mee te spelen.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Wat is het favo speeltje van jouw kindje? En hoe oud is jouw zoontje of dochtertje? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.