Nominatie Inside Fruits Insiders Tip van de Maand (+winactie)

Jeej! Ik ben door InsideFruits.nl (van StyleFruits.nl) genomineerd voor Insiders Tip van de Maand! InsideFruits nomineren naar eigen zeggen: “iedere maand vijf geweldige blogs die ons inspireren met hun creatieve en unieke posts en outfits, maar vaak nog niet zo bekend zijn als ze zouden moeten zijn.” Wat een eer dat BlondieBeautyFashion daar één van is. Ik zou het dan ook helemaal geweldig vinden als je op mij zou willen stemmen! Dat kan door op deze link te klikken (dan klik je op “stem”, daarna op mijn afbeelding en dan op “vote”). Er is wat misgegaan met de eerdere link die ik stuurde dus ik sta achter so I really need your help 🙂 Super bedankt!! 🙂

Ook wil ik je herinneren aan de winactie waar je nog aan mee kunt doen tot morgen 23.59 uur ’s avonds! Je kunt een beautybehandeling naar keuze winnen. Misschien ook heel leuk als cadeau voor Moederdag. Klik hier als je nog mee wilt doen.

Treatwell-behandeling-Laurent-Lifestyle-Salon-3

Nogmaals super bedankt!

Liefs,

Carien

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.