Nonchalante slag/ beach waves met de Remington Pro Soft Curls krultang

De laatste tijd pak ik op de dagen dat ik mijn haar was net een beetje extra tijd. Als ik die 10 minuten extra neem zit mijn haar dagenlang goed. Ik maak een nonchalante slag, een soort beach wave, met mijn geliefde Remington krultang, de Remington CI6325 Pro Soft Curls. En dan gaat het van wat duidelijkere krullen op de eerste dag naar een nonchalante slag op dag 4.

https://youtu.be/0CE7mYnWvTM

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.