Onverwachtse ontdekking: Prachtige lipkleur!

Laatst kocht ik een lipstick bij de H&M. Helaas bleek de kleur mij totaal niet te staan. Bij toeval smeerde ik er een andere kleur over die kleur heen en tadaaa! Een onverwachtse ontdekking, want er verscheen een prachtige lipkleur. Dat wilde ik graag even delen. Vooral omdat ik beide kleuren apart eigenlijk niet draag.

Prachtige-lip-combinatie-Catrice-Made-To-Stay-030-strawberry's-secret-en-H&M-lipstick-Pink-Glove-4

En dit zijn de twee kleuren. Als eerst de H&M lipstick in Pink. Het is een melkroze kleur maar hij is voor mij echt te licht. En dan de Catrice Made to Stay in 030 Strawberry’s Secret. Een mooie kleur, maar hij dekt niet echt egaal bij mij.

Prachtige-lip-combinatie-Catrice-Made-To-Stay-030-strawberry's-secret-en-H&M-lipstick-Pink-Glove-5

 

Dus over de H&M lipstick bracht ik Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish aan en toen was daar ineens een wat mij betreft perfect roze kleur!

Prachtige-lip-combinatie-Catrice-Made-To-Stay-030-strawberry's-secret-en-H&M-lipstick-Pink-Glove-3

Ik vind hem fris, vrolijk en toch vrouwelijk. Een hele leuke kleur voor de lente en zomer.

Prachtige-lip-combinatie-Catrice-Made-To-Stay-030-strawberry's-secret-en-H&M-lipstick-Pink-Glove-2

Dus een tip voor als je een lipkleur toch niet zo leuk vindt: probeer hem eens over of onder een andere kleur. Misschien ontdek je wel een heel mooi nieuw kleurtje!

Wat vind jij van deze kleur? En heb jij ook wel eens zo’n ontdekking gedaan? 

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.