OOTD a little bit of green

Lang niet alle kleuren groen halen mij op om het maar zo te zeggen. Maar legergroen vind ik altijd wel leuk stoer staan. Daarom draag ik deze OOTD (outfit of the day) een legergroen “spijker”bloesje van Zara. Het bloesje vind ik extra leuk door de details op de schouders en rug. Het is een soort borduursel met spiegeltjes.

OOTD-army-jacket-boots-1  OOTD-army-jacket-boots-3 OOTD-army-jacket-boots-4

 

Ik heb het gecombineerd met een simpel zwart t-shirtje en een spijkerbroek. Het shirtje is van H&M en de broek, natuurlijk zou ik bijna zeggen, van Bershka. De laarsjes zijn van New Look.

De sieraden die ik draag passen er leuk bij vind ik. Het armbandje met goud en legergroen is van Bershka. Het snor-horloge is van Primark en als oorbellen draag ik simpele gouden ringen.

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.