OOTD Apenheul!

Vandaag ga ik  iets doen wat ik al jaren niet meer gedaan heb: naar de dierentuin! Mijn vriend en ik gaan vandaag namelijk naar de Apenheul! Ik ben heel benieuwd. Apen vond ik altijd al een van de leukste dieren uit de dierentuin dus ik heb er zin in! Het schijnt dat ze ook echt op je kunnen klimmen daar enzo dus in mijn outfitkeuze heb ik daar rekening mee gehouden. Maar ik zou ik niet zijn als ik er nog wel enigszins fashionable bij wil lopen. Dit is mijn outfit geworden. Ik hoop dat het geschikt is! Ik heb voor de zekerheid ook geen grote oorbellen in gedaan : )

OOTD-Apenheul-1 OOTD-Apenheul-2

Het shirtje is van H&M, het broekje is van Zara en de schoenen van een onbekend winkeltje waar ik de naam niet meer van weet. De strikjes oorbellen zijn van I am, het horloge van Primark en de armband van Bershka.

Is de outfit aap-proof? Ik hoop het!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.