OOTD Black Leather

Afgelopen weekend kocht ik een nieuw zwart colbertje. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk maar betaalbaar exemplaar toen ik deze bij H&M zag liggen! Ik vind de pasvorm goed en de leren mouwen geven het colbert net even iets bijzonders! Tijd voor een OOTD dus.

OOTD-Zwart-jasje-leren-mouw-H&M-black-leather-1       OOTD-Zwart-jasje-leren-mouw-H&M-black-leather-8

 

Ik draag het colbertje met een basic outfit. Een simpel grijs shirtje van H&M en een zwarte broek van Stradivarius. Simpel maar voor mij een goede outfit om mee naar m’n werk te gaan. Het wordt, vind ik, niet saai juist door het colbertje met leren mouwen (en natuurlijk door mijn snorren-horloge van Primark!).

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.