OOTD : Blondes vs Brunettes

Blondes vs Brunettes

OOTD : Blondes vs Brunettes

Die is van mij! Dat dacht ik toen ik dit shirtje zag hangen. Door mijn blonde lokken word ik al zo lang ik me kan herinneren ‘Blondie’ genoemd. Het leek me dus wel een toepasselijk shirtje.
Het t-shirt is van Zara. Je kunt hem op verschillende manieren dragen. Vandaag ging ik voor een stoere look met een boyfriend jeansshort (ook van Zara). Een grijze panty van de markt en gympjes van de New Yorker. De zonnebril is van H&M. Het horloge is van de Hema.

Blondes vs Brunettes2 Blondes vs Brunettes3
Je kunt hem ook dragen in een high waisted short met leuke laarsjes. Voor het festivalseizoen wil ik hem graag opknopen tot een korter shirtje eventueel met een fel shirtje eronder en natuurlijk m’n boyfriend short.

Hoe zou jij het shirtje dragen?

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

    1. Dank je:) En bedankt voor de tip! Ik heb toevallig net een high waisted short gekocht (de shoplog volgt morgen!) die er wel bij past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.