OOTD Chic White

Soms heb je van die dagen dat je wat netter gekleed gaat. Ik heb dat tenminste. Soms voor mijn werk en soms gewoon omdat ik er zin in heb. Dit keer dus een chique OOTD.

OOTD-Chic-white-1 OOTD-Chic-white-2

 

Dit is een wit linnen colbertje wat ik jaren geleden kocht bij Expresso. Ik vond hem terug in mijn oude kledingkast bij mijn ouders. De mouwen waren raar wijd dus die heb ik wat ingenomen. En nu zit ie weer prima! Daaronder heb ik een wit hemdje van H&M aan en de broek is van Bershka (ja bijna al mijn broeken zijn van Bershka..). En ook in deze schoenen woon in de zomermaanden, gewoon omdat ze bijna overal bij passen. Ze zijn van Pull & Bear. Het gekke is trouwens dat toen ik ze zag ik nog twijfelde of ik ze moest kopen. Zo blij dat ik ze toen toch heb gekocht (in de sale!).

Kleed jij je graag netjes, stoer, lief, of iets anders? Of hangt het bij jou, net als bij mij, af van je dag?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.