OOTD Gestreept (Kittenproof :))

Vorige week zaterdag mochten we onze definitieve keuze voor een kitten maken. Zo moeilijk want ze zijn allemaal zo lief!! Het duurt nog even voor ze met ons mee naar huis mag en dan laat ik haar natuurlijk aan je zien! We noemen haar Mittens : ) Maar goed zaterdag moest ik dus een outfit aan die “kittenproof” was. Ik koos voor deze simpele outfit:

OOTD gestreept 2  OOTD Gestreept 4 OOTD gestreept 5  OOTD Gestreept 7

Ik draag hier een zwart/wit gestreept shirtje van Zara. Leuk detail vind ik het leren zoompje rond de hals en de rits op de achterkant (sorry die kun je hier niet zien). Daarover droeg ik het zwarte colbertje van Pimkie. De grijze broek is van Bershka. Verder draag ik mijn good old All Stars. De armbandjes zijn van Brandy Melville en H&M, de zilveren ringen in mijn oren zijn volgens mij ook van H&M.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.