OOTD Golden shirt

Vandaag een wat zomerse OOTD want was het warm zaterdag (ok, totdat er wolken voor de zon kwamen..)! Dit was vrees ik toch echt de laatste keer dat ik open schoenen aan kon buiten voorlopig. Maar vooruit het is al oktober dus mij hoor je niet klagen!

Ik droeg dit gouden glanzende shirt van H&M wat ik alweer een hele tijd geleden kocht en expres in een te grote maat zodat ik hem off shoulder kon dragen. Het is van een vreemd soort “bobbelig” stofje wat ik wel leuk vind.

ootd-golden-shirt-1 ootd-golden-shirt-2

 

De broek is van Berhska en de schoenen zijn van H&M. Qua sieraden (en make-up) hield ik het simpel. Ik draag een aantal goud met gebroken witte armbandjes (ik weet niet meer waarvan ze zijn) en gouden ringen van Six.

Vind jij het ook zo lastig om het weer in te schatten ’s ochtends? Ik in ieder geval wel. Het is zelfs nog donker als de wekker gaat.. meuh!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.