OOTD Grijs en Zilver

Vandaag heb ik weer een Outfit of the day voor je. Ik draag graag grijs en wit, omdat ik dat fris vind staan. Vandaag heb ik een grijs jasje van  H&M aan (van een aantal jaar geleden). Ik vind het wel leuk dat het een soort fanfare-jasje is, dat is weer eens wat anders. Daaronder heb ik een shirtje aan met zilveren brede strepen, deze is van Mango. De grijze jeans is van de Bershka en de ballerina’s zijn van Van Haren. Zilveren sieraden vind ik wel mooi rustig staan bij deze outfit. Daarom koos ik voor zilveren oorbellen, deze zijn van Pieces, de armband is van H&M en het horloge van Guess.

OOTD-Grijs-en-zilver1  OOTD-Grijs-en-zilver3

Ik hoop dat de zon vandaag nog gaan schijnen en dat ik dan het jasje uit kan doen. Waar blijft die zomer??

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.