OOTD Kanten jurkje met roze clutch

Eigenlijk is dit niet echt een outfit of the day want vandaag heb ik hem niet aan maar van laatst.. Ik ging namelijk uiteten en dit was wat ik droeg!

OOTD-Kanten-jurkje-met-roze-clutch-1 OOTD-Kanten-jurkje-met-roze-clutch-2

Dit kanten jurkje (Zara) vind ik leuk, omdat het mijn zandloperfiguur accentueert. Maar ook voor de peren (smalle schouders en wat bredere heupen) en asperges of plank (slank, geen duidelijke heupen en borsten) onder ons is dit een goed jurkje. Daaronder draag ik lichtroze schoenen (Pull & Bear) met sleehak. Het tasje is heeft een knallende zalmroze kleur met een gouden ketting als hengsel (via Groupon). Ik draag roze gouden sieraden, voornamelijk van I am.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.