OOTD: Lace shorts

OOTD: Lace shorts

Ok ik geef toe, het was iets kouder dan ik had verwacht buiten maar toch was ik blij met mijn outfit van gisteren! Na al die warme dagen is het ook wel weer eens fijn om het een beetje koud te hebben : ) Dit was mijn outfit:

OOTD-Lace-Shorts-1 OOTD-Lace-Shorts-2

Ik draag hier een shirtje van H&M in een beetje een aubergine-achtige kleur. Het kanten/gehaakte broekje is van Zara. De slippertjes zijn van Big Bazar en de sieraden van I am. Ik heb het broekje al best wel een tijdje maar ik heb hem nog niet zo vaak aan gehad, omdat ik niet zo goed weet hoe ik hem moet combineren. Terwijl ik het echt een heel leuk broekje vind en hij ook nog eens erg lekker zit! Met dit shirtje erop vond ik het wel leuk staan dus ik wil het broekje nu zeker wat vaker gaan dragen.

Heb jij zo’n soort short? Hoe combineer jij hem graag?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.