OOTD Leather chic

Afgelopen vrijdag ging ik uiteten en dit was mijn OOTD. Daarvoor was ik wezen shoppen bij Primark (shoplog volgt!) en ik wilde natuurlijk meteen wat van mijn nieuwe aankoopjes aan!

Ik draag een smaragdgroene mouwloze top met leren details van Primark. Ik vind de kleur super mooi. En toevallig heb ik in die kleur ook schoenen dus die trok ik erbij aan. De schoenen zijn van Stradivarius van een paar jaar geleden. Het zijn enkellaarsjes met een hoge hak. Op de foto kun je het niet goed zien maar de schoenen bestaan eigenlijk uit allemaal bandjes naast elkaar. Je voeten zie je er dus doorheen.

OOTD-Leather-chic-primark-1 OOTD-Leather-chic-primark-2

De broek heeft een leer-look met leuke gouden ritsjes, ook de broek is van Primark. Het zwarte colbertje is van Pimkie.

Mijn haar en makeup zijn hetzelfde als in de twee filmpjes die ik laatst plaatste. We hebben de date dus alsnog gedaan en het was heel leuk!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.