OOTD: Little Green Dress

Het is warm! Ik vind het zoooo fijn dat de zomer er eindelijk is! Het is wel altijd lastig om bij subtropische temperaturen te bedenken wat je het beste naar je werk aan kunt, vind ik. Het liefst ga ik in shorts met een hemdje,  maar dat kan natuurlijk niet. Dit jurkje is luchtig maar nog wel geschikt voor werk vind ik. Toch?

OOTD-Little-Green-Dress1  OOTD-Little-Green-Dress2

Het jurkje is van Pull & Bear, de schoenen zijn van H&M en de oorbellen van H&M. Het riempje wat erbij hoort is stuk dus ik heb er een ander simpel riempje om gedaan.

Geniet van de zon als je al vakantie hebt zou ik zeggen!
Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.