OOTD My new pants

Mijn nieuwe broek, die ik geweldig vind, is de aanleiding voor deze OOTD (outfit of the day). Hij heeft een hele mooie bordeauxrode / burgundy kleur die ik super vind voor de herfst en de winter. Je kunt hem onder andere combineren met (gebroken) wit, grijs en zwart en geeft de outfit net dat beetje speciaals. Daarbij zit de broek erg lekker en dat is ook wel fijn!

OOTD-New-pants-stradivarius-bordeauxrode-broek-1 OOTD-New-pants-stradivarius-bordeauxrode-broek-2
De hele outfit komt van Stradivarius. De broek en ketting zijn van dit seizoen, de trui en schoenen zijn van een tijdje geleden. De ketting over zo’n trui zag ik bij een paspop en vond ik wel leuk staan.

De outfit is super comfortabel maar toch netjes. Deze combi ga ik sowieso vaker dragen!

Wat vindt jij van de kleur van de broek?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.