OOTD: Neon Shorts

Gisteravond ging ik nog even het terras op met een vriendinnetje. Het zou wat afkoelen vanavond maar ik heb er eigenlijk nog weinig van gemerkt. De trui is gelukkig dun maar het was best wel warm.. De outfit is simpel maar toch nog een beetje stylish en het zit vooral erg lekker!

OOTD-Neon-Shorts1 OOTD-Neon-Shorts2

Het broekje is van Pull & Bear, de trui van H&M en de slippers van Big Bazar. De slippers lopen trouwens onverwachts goed. Natuurlijk heb ik mijn snor-horloge en bedelarmbandje van Primark om, ik vind ze zo leuk!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.