OOTD Off shoulder sweater met boots

Zoals je misschien inmiddels wel weet hou ik heel erg van relaxte outfits. Vandaag is de OOTD (outfit of the day) dan ook weer lekker simpel en zit heerlijk. Ik koos voor een fijne off shoulder sweater, een spijkerbroek en stoere boots.

De trui van H&M heb ik een paar maten te groot gekocht zodat ie lekker los zit en van mijn schouder valt. Bij zo’n wijde trui vind ik dat wel mooi, het maakt het iets vrouwelijker. De mouwen stroop ik op zodat het ook wat minder een enorme slobbertrui lijkt.

OOTD-Offshoulder-sweater-en-boots-timberlands-3 OOTD-Offshoulder-sweater-en-boots-timberlands-4

 

Daaronder een lichte spijkerbroek (Berhka) met stoere boots van H&M. Ze zitten echt super lekker en zijn eigenlijk nog net iets te warm voor dit weer wat ze zijn helemaal gevoerd met een lekker warm vachtje. Ik draag de veters nu zo, soms knoop ik ze rond mijn enkels en soms laat ik de bovenste vetergaten open. Ik vind het leuk om daar een beetje mee te variƫren.

De druppelvormige oorbellen zijn van Six en ik heb een mix van gouden armbandjes om.

Hou jij ook van grote truien die van je schouders vallen?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.