OOTD: Oh So Blue

Wat was het lekker weer gisteren! Tijd voor een vrolijke kleur dus vond ik. Ik had wel wat vergaderingen op mijn werk dus wilde graag netjes voor de dag komen ondanks de hitte. Ik koos voor mijn blauwe jurkje van Mango met de schoenen van Dolcis die toevallig exact dezelfde kleur zijn als het jurkje! Als accessoires koos ik voor  mijn roségouden horloge van OOZOO en roségouden strikjes oorbellen van I am. Het riempje hoort bij het jurkje.

OOTD-Oh-So-Blue-1 OOTD-Oh-So-Blue-2

Ik moet wel zeggen dat ik nu wel een beetje blaren op mijn voeten heb van de schoenen.. au! Ik moet ze echt nog een beetje inlopen..

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.