OOTD : Plain & Simple White

OOTD : Plain & Simple White

Weer eens een simple white outfit! Ik hou,  zeker naar mijn werk, van een simpele maar nette outfit zoals je misschien al gemerkt hebt. Vandaag draag ik een witte blouse zonder mouwen van Primark op een simpele spijkerbroek van Bershka. De schoenen met zwart-witte palmboomprint zijn van H&M. En daar is ie weer: mijn horloge met snor van Primark en een bedelarmbandje, ook van Primark. Ik draag hem graag zullen we maar zeggen:)

OOTD-Plain-and-simple-white1 OOTD-Plain-and-simple-white2

 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.