OOTD Red Lips

Vandaag weer een outfit of the day (OOTD)! Ok toegegeven ik dacht dat het gister iets warmer zou zijn dus uiteindelijk heb ik een lange broek aangetrokken (een lichtgrijze spijkerbroek). Maar deze outfit was mijn plan, omdat ik hem leuk vind! Ik draag niet vaak een opvallende lipkleur maar ik had er zin in dus ik ging voor een frambozenroze/rode kleur. Daar vond ik wel een stoere outfit bij horen dus het werd mijn Blondes vs Brunettes shirtje van Zara, een high-waisted spijkerbroekje van H&M en gympen van H&M. Ik weet niet meer waar de armband van is, sorry!

OOTD-Red-Lips-1 OOTD-Red-Lips-2

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.