OOTD : White Silk

Vandaag is het weer eens tijd voor een OOTD vond ik! Deze outfit droeg ik dinsdag naar mijn werk. Ik had wat afspraken dus wilde er weer een beetjes netjes bij lopen.

Het witte shirtje van glanzende stof is van de WE en ik vind vooral de knoopjes aan de achterkant heel mooi! De broek is (verrassend..) van Bershka. Het lichtroze colbertje nam ik mee, omdat het in de airco op mijn werk vaak erg koud is. Dit colbertje is ook van Bershka. De ballerina’s zijn van Van Haren.

OOTD-White-silk-1 OOTD-White-silk-2 OOTD-White-silk-3

 

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.