Operatie rectus diastase en herstel – deel 2

Deze week neem ik jullie mee tijdens de buikwandcorrectie en het herstel. In het vorige deel van deze serie vertelde ik al over mijn rectus diastase, het gat tussen mijn buikspieren, die ik aan mijn twee zwangerschappen heb over gehouden. Ik liet zien hoe mijn buik eruit ziet en welke klachten ik sindsdien heb. Nu neem ik je mee tijdens het proces van de operatie en de eerste weken erna. Hoe is de operatie gegaan? Hoe gaat het herstel? Ik deel mijn tips en ervaringen.

https://youtu.be/KaykDV7UUfE

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.