Opgemaakte producten – Mei 2017

Vorige maand maakte ik één video waarin ik mijn opgemaakte producten en favorieten samen liet zien. Deze maand worden het weer twee losse video’s. Ik heb in mijn namelijk ontzettend veel producten opgemaakt. En vooral ook veel producten voor Nils. Producten die inmiddels ook echt favorieten voor mijn kleine dreumes zijn geworden, zoals een crème voor de billen tegen luieruitslag en een fijn product voor in bad.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat ik me afvraag. Babyolie voor je huid is toch helemaal niet hydraterend genoeg.
    Ik snap dat je huid er door de olie zacht van word, maar ik geloof niet dat het de juiste voeding geeft die je huid daadwerkelijk nodig heeft.
    Het is namelijk voor huidjes van baby’s/peuters.

    1. Bij mijn huid werkt het wel heel goed en ik heb een heel droog huidje! Maar ja dat is natuurlijk voor iedereen anders. Hoop dat je er wat aan hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.