Opgemaakte producten – November 2015

Eind november en dus is het tijd voor de beautyproducten die ik heb opgemaakt de afgelopen maand. Ik heb het filmpje wel eerder opgenomen (ik weet op het moment dat ik dit typ niet of ik inmiddels bevallen ben maar ik heb natuurlijk vooruit gewerkt :)) dus het zijn minder producten dan normaal. Toch zitten er zeker weer favorieten van me bij!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Oh carien! Ik volg je al zo lang en nu zie ik op Instagram ( wat ik niet heb shame on me) dat je bevallen bent van je prachtige zoontje nils!
    Gefeliciteerd!! Alle goeds en gezondheid gewenst! Liefs daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.