Opgemaakte producten oktober 2014

Het is alweer de laatste dag van oktober. Hoe snel ging deze maand ook weer?! Ik blijf me er over verbazen! Net als over de enorme berg opgemaakte producten die ik toch elke maand weer voor elkaar weet te krijgen. Hoe dan? Ik heb geen idee haha! Vandaag laat ik je zien wat ik in oktober allemaal heb opgemaakt.

Liefs,

Carie

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Niet speciaal voor de maand oktober, maar gebruik deze producten vaker. Ik vind de Therme Soft Face Peeling erg fijn. Als ik mijn gezicht scrub wil ik wel voelen dat er iets gebeurt en dat heb ik bij deze. Hij is voor alle huidtypen geschikt. Ik haal deze bij de Op=Op Voordeelshop. Daarnaast kreeg ik van mijn moeder een tijdje gelezen een goodiebox/bag van Net5/Veronica (weet niet meer precies) en daar zat van Decubal een gezichtspeeling in die parfumvrij en parabenenvrij is. Deze peeling bevat fruitzuren en salicylzuur. Ik vind deze ook erg fijn. Als deze op is ga ik deze waarschijnlijk wel weer halen (bij De Tuinen). Sowieso zijn er soms erg leuke goodiebags bij net5/sbs6/Veronica. Laatst had ik er 1 met producten van Tony & Guy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.