Oppepper na het vliegen: Dr. v.d. Hoog Quick Restore Masker

Na het vliegen kan mijn huid altijd wel een oppepper gebruiken, omdat mijn huid dan nog droger is dan normaal. Ik wil daar altijd graag lekker de tijd voor nemen als ik thuis kom. Dit keer kon dat niet, omdat we pas laat thuis kwamen en ik de volgende ochtend vroeg al een training van mijn werk had. Kortom: tijd voor een quick restore!

Hydraterend-masker-oppepper-na-vliegen-Dr-v.d.-Hoog-Restore-1

Dit zijn altijd zulke charmante foto’s… : )

Ik gebruikte dit masker van Dr. van der Hoog. Het Quick Restore 3 minuten masker.

Hydraterend-masker-oppepper-na-vliegen-Dr-v.d.-Hoog-Restore-2

 

Ik vind deze 3 minuten maskers heel fijn. Ze zijn snel maar effectief. Ik laat het masker er meestal ietsje langer op zitten maar dit keer niet. Toch voelde mijn huid daarna weer lekker fris, zacht en gehydrateerd. Heerlijk!

Mocht je een snel fijn maskertje zoeken dan raad ik zeker een van deze Dr. van der Hoog 3 minuten maskers aan. Ik vind het Quick Boost masker met jojoba olie bijvoorbeeld ook heel fijn!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

    1. Wat goed! Ik ga direct kijken en hoor natuurlijk graag wat je ervan vindt!

      Liefs en een knuffel terug voor Mittens! Wat n leuke foto’s weer : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.