Opruimen en herindelen van mijn make-up stash

Mijn make-up kast puilde uit, ik kon niks meer vinden en het was een ontzettende rotzooi. Daar hou ik niet van en dus besloot ik op een avond dat het hoog tijd werd om de boel eens even flink op te ruimen! Ik filmde ’s avonds ik de badkamer terwijl Nils sliep dus ik praat wat zachter en het licht is wat slechter helaas! Maar ik vond het zonde om hem niet te plaatsen omdat er een hoop favorieten in zitten en ik zelf altijd enorm ge├»nspireerd raak van opruimvideo’s. Ik hoop jij ook! Veel kijkplezier

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren voor meer filmpjes!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.