Opruimen en organiseren deel 3 – Pyjama’s a la KonMari en ruimte in mijn kast maken

En we gaan vrolijk verder met opruimen! Dit keer ga ik verder met mijn kledingkast waarbij ik o.a. mijn pyjama’s op de KonMari manier opberg in fijne bakjes van Ikea. Ook ruim ik mijn “rommellade” (gek woord..) op en creëer ik meer ruimte in mijn kledingkast. Ik ga vrolijk door met opruimen maar ik ben benieuwd of jullie nog meer van dit soort video’s willen zien of niet. Let me know!

https://youtu.be/W_KvJIVK3Ts

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.