Opruimen en organiseren van kleding, kabels en speelhoek

Happy New Year! Heb jij daar ook zo’n last van? Door al die tijd die we nu thuis doorbrengen krijg ik enorme opruimdrang. En dus besloot ik te gaan opruimen en de boel opnieuw de organiseren. Ik pakte een deel van mijn kledingkast aan. Deelde mijn kast met alle kabels en laders opnieuw in en pakte keukenkastjes aan. Vind je de video leuk? Laat het dan weten in de comments of met een duimpje omhoog dan film ik ook de rest van het opruimproces en deel ik o.a. welke bakjes van de Ikea ik gebruik om bijvoorbeeld mijn pyjama’s Konmari-style in op te bergen.

https://youtu.be/KkMqGIrqmrg

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.