Outfit of the day

Gisteren zag je deze trui al voorbij komen in een shoplog. Vandaag draag ik hem en wat is ie fijn zacht!

De trui is van WE en ik kocht hem van het weekend in de sale (zie hier de shoplog). Hij was er in veel verschillende kleuren maar ik vond bordeauxrood wel mooi omdat ik daar nog niet zo veel van in de kast heb maar het wel mooi vind staan.

OOTD-outfit-bordeaux-rood-shirt-WE-en-grijze-leer-look-broek-Stradivarius-boots-Stradivarius-1

Daaronder droeg ik een grijze broek die een beetje lijkt alsof hij van leer is (maar dat is hij niet). De broek is van Stradivarius en ik vond het donkergrijze wel mooi staan bij de donkerrode trui.

OOTD-outfit-bordeaux-rood-shirt-WE-en-grijze-leer-look-broek-Stradivarius-boots-Stradivarius-2

 

De laarsjes zijn ook van Stradivarius en zijn dezelfde kleur als de broek. Ik heb weinig sieraden om. Het horloge dat ik draag ik van Hema. Ik kocht het ooit (maar volgens mij hebben ze hem nog steeds) omdat ik hem bij een vriendinnetje om zag en hem heel mooi vond. Toen ze zei dat ie van de Hema was wilde ik hem direct hebben! Hij is van siliconen en heeft rosé-gouden accenten. Verder draag ik de zilveren ringen van Six (ook uit de shoplog van gisteren) en simpele zilveren ringen in mijn oren.

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.