Outfit of the day

Ik schreef dit gisteren (zondag). Toen ik vanmorgen opstond zag ik voor het eerst bevroren autoruiten. Tijd voor een warme outfit dus! En comfy, want daar hou ik van en het is tenslotte zondag. Ik hoef weinig te doen vandaag. Lekker theetjes drinken met vriendinnen, een filmpje kijken met Sven (en vanavond Homeland:)), aan m’n blog en wat opruimen. Oh en even tussendoor: gisteren zijn we naar Soof geweest. Ik verwacht nooit veel van Nederlandse films maar deze leek me wel leuk. En dat was ie ook! Zelfs Sven kon hem prima verdragen haha! Goed, terug naar de outfit of the day!

Mijn nieuwe (nep) leren legging van Bershka vormde de basis voor de outfit. Ze hebben aan beide kanten (op de voorkant) twee gouden ritsen maar die zie je hier niet omdat ik er een lang shirt overheen heb. Sowieso vind ik dat je altijd iets langs over een legging moet dragen, het is tenslotte geen broek. De ritsen zul je bij mij dus niet vaak zien. Tenzij ik een shirt draag wat achter langer is dan aan de voorkant. Dan zijn de ritsen juist leuk en maken dat de legging dan een broek lijkt. Wat je op de foto trouwens ook niet heel duidelijk ziet zijn de stiksel bij de knieën, daarom heb  ik van beide (onderaan dit artikel) nog even een detailfoto gemaakt.

OOTD-outfit-of-the-day-leather-legging-nike-bershka-sneakers-vest-muts-leren-look-2

Zoals ik al zei draag ik dus lange dingen over leggings. Dit keer een lang zwart t-shirt van de Hema met daaroverheen een grof gebreid vest van Bershka. En natuurlijk, hoe kan het ook anders, mijn sneakers van Bershka. Toevallig droeg ik ze gisteren niet maar in het weekend woon ik echt in deze ontzettend fijne schoenen.

OOTD-outfit-of-the-day-leather-legging-nike-bershka-sneakers-vest-muts-leren-look-1

Qua accessoires hield ik het rustig met dit mutsje, volgens mij ooit van H&M, en zilveren ringen. Hier zie je nog even de details:

OOTD-outfit-of-the-day-leather-legging-nike-bershka-sneakers-vest-muts-leren-look-5 OOTD-outfit-of-the-day-leather-legging-nike-bershka-sneakers-vest-muts-leren-look-6

OOTD-outfit-of-the-day-leather-legging-nike-bershka-sneakers-vest-muts-leren-look-4

Liefs, Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Leuk die Berska. Is dat nou een legging, dus zonder rits en knoop?… Ik geloof dat met het laatste je spreekt van een tregging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.