Outfit of the day

Vandaag weer een wat nettere outfit of the day. Eentje die ik voornamelijk naar mijn werk draag en minder vaak privé, zeg maar. Hij is wel netjes maar het is ook niet direct een driedelig pak.

Ik draag hier een lichtroze jurkje van H&M. Hij is wat langer aan de achterkant en dat vind ik wel mooi voor naar mijn werk. Ook vind ik de hals mooi. Hij is namelijk wel wat lager, maar nog steeds hoog genoeg zodat ik geen decolleté  heb. Het jurkje sluit aan de bovenkant netjes aan en valt daarna los naar beneden.

OOTD-outfit-pink-dress-vest-zara-boots-laarzen-roze-jurkje-hakken-1

Ik draag er een vest overheen, omdat ik dat wel leuk vind staan maar vooral ook omdat ik het op mijn werk vaak koud heb. Dit mouwloze vest is van Bershka. Onder het jurkje draag ik een dikke maillot van H&M. En mijn laarzen van Zara mogen bij deze outfit niet ontbreken. Deze zijn al van een paar jaar geleden en draag ik heel graag. Ze zijn hoog maar door de dikkere hak nog wel comfortabel genoeg.

OOTD-outfit-pink-dress-vest-zara-boots-laarzen-roze-jurkje-hakken-2

Qua sieraden koos ik voor zilveren ringen in mijn oren (en om mijn vingers haha) en een armbandje wat uit meerdere armbandjes bestaat. Die vond ik hier wel leuk bij staan.

OOTD-outfit-pink-dress-vest-zara-boots-laarzen-roze-jurkje-hakken-3

 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.