Outfit of the day

Je zag deze outfit of the day misschien al in een paar filmpjes voorbij komen. Ik draag deze outfit namelijk de hele tijd : ). En dan met name de trui.

Dit is gewoon een van mijn favoriete soorten outfits: skinny jeans en een wijde trui. Comfortabel maar tegenwoordig ook stylish gelukkig!

De trui is van Primark en is zwart en wit gemeleerd. Op de schouders en schouderbladen zit wit kant wat hem wat vrouwelijker maakt. Je zag de trui al voorbij komen in mijn shoplog van Primark. Ik heb de mouwen een beetje opgerold, dat vond ik wel leuk staan. Meestal stroop ik de mouwen van wijde truien op, dat geeft een wat frisser effect ofzo vind ik. Maar door de witte binnenkant vond ik oprollen leuker staan.

ootd-outfit-sweater-primark-broek-en-boots-laarsjes-stradivarius-2 ootd-outfit-sweater-primark-broek-en-boots-laarsjes-stradivarius-3

De grijze broek die ik hier draag is van Stradivarius en heeft een finish waardoor hij een beetje van leer lijkt. Het is net wat anders dan mijn standaard grijze skinny. Ook de laarsjes die ik hier draag zijn van Stradivarius.

ootd-outfit-sweater-primark-broek-en-boots-laarsjes-stradivarius-4

 

De sieraden  zijn simpel: twee zilveren armbanden en zilveren ringen. Ik draag geen oorbellen, dat doe ik vaak als ik een hoge knot draag.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.