Outfit of the day

Een tijdje geleden kocht ik in de sale bij Berhska een shirtje met bloemetjes en kant. Dat leek me wel leuk, weer eens wat anders dan wat ik normaal draag. Het leek me ook vrij simpel te combineren, de bloemen hadden immers verschillende kleurtjes. Dat bleek toch wat lastiger. Maar van de week lukte het! En dat werd dan ook mijn outfit of the day.

Allereerst: let niet op de ogen. Ze zijn nog steeds ontstoken. Maar ik heb nu een nieuw middeltje van de dokter en dat lijkt gelukkig wel te werken (eindelijk!!). Ik draag dus geen oogmake-up, mocht je je afvragen waar mijn ogen zijn haha;)

De outfit begon dus met het bloemenshirtje van de Bershka. Ik probeerde het eerst met een zwart colbertje.. neeeh.. Toen met een grijs colbertje… mwah.. En toen met dit bordeauxrode colbertje van de Hema. Dat vond ik wel mooi staan!

ootd-outfit-blazer-bordeaux-hema-shirt-flowers-bershka-jeans-mango-boots-stradivarius-casual-chic-2

Daaronder draag ik een nette spijkerbroek van Mango met daarbij mijn laarsjes van Stradivarius.

ootd-outfit-blazer-bordeaux-hema-shirt-flowers-bershka-jeans-mango-boots-stradivarius-casual-chic-3

 

Het shirtje is natuurlijk al best druk dus ik wilde mijn sieraden rustig houden. Ik draag een setje gouden ringen van H&M en in mijn oren draag ik grote gouden ringen, ook van H&M. En om mijn arm, tja daar zit een elastiekje:)

In de zomer is dit shirtje denk ik makkelijker te combineren en zal ik het meer dragen dan nu. Maar deze combi vond ik zelf wel leuk dus die houden we erin!

Hoe zou jij dit shirtje combineren?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.