Outfit of the day

Na wat artikelen over beauty werd het vandaag wel weer eens tijd voor een outfit of the day dacht ik zo.

Het is koud dus ik draag een lekker warme trui. Dit bijzondere exemplaar is van Pull & Bear. Het lijkt een beetje alsof hij korte mouwen heeft en dat ik daaronder een leren jasje draag, maar dat is niet zo. De trui is één geheel. Het lijf en een deel van de mouwen zijn grof gebreid (gelukkig synthetisch want ik ben allergisch voor wol) en valt wat wijder. Ook is de trui aan de voorkant wat korter en aan de achterkant wat langer. De mouwen zijn van (nep) leer en zijn doorgestikt. Het leukste detail vind ik de lange ritsen.

ootd-outfit-sweater-pull-bear-leather-sleeves-leren-mouw-bordeaux-broek-stradivarius-schoenen-forever-21-1 ootd-outfit-sweater-pull-bear-leather-sleeves-leren-mouw-bordeaux-broek-stradivarius-schoenen-forever-21-2

Daaronder draag ik mijn bordeauxrode broek van Stradivarius. Ook deze heeft ritsen, dat vond ik wel een leuk detail. Je kunt deze trui heel stoer dragen door hem met boots of gympen te combineren. Vandaag draag ik hem wat netter met mijn zwarte suède laarsjes van Forever 21.

ootd-outfit-sweater-pull-bear-leather-sleeves-leren-mouw-bordeaux-broek-stradivarius-schoenen-forever-21-3

 

Tot slot draag ik simpele zilveren ringen en zilveren oorbellen.

Wat is jou outfit of the day?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.