Outfit of the day

De outfit of the day is dit keer weer eens een jurkje. Daar had ik zin in! Dit jurkje heb je misschien al eens voorbij zien komen. Het is een lichtroze kanten jurkje met spaghettibandjes van H&M.  Eigenlijk is het een zomerjurkje, maar ik draag hem meer in de herfst en winter. Ik vind het namelijk leuker staan met een vest er overheen en een panty er onder.

ootd-outfit-kanten-jurkje-lace-dress-vest-heels-laarsjes-3

 

Hier draag ik er een groot bruin vest overheen van Bershka. Lekker warm en dat maakt het jurkje wat stoerder. De pantylegging is van H&M. Deze laarsjes draag ik eigenlijk bijna nooit. Soms vind ik ze leuk, soms net niet. Dit keer vond ik ze wel leuk. Het zijn bruine veterlaarsjes met een soort bontje binnenin.

ootd-outfit-kanten-jurkje-lace-dress-vest-heels-laarsjes-2

Ik draag hier alleen oorbellen en ringen bij. Meer vond ik niet nodig. En Mittens natuurlijk;) Maar dan moet ik wel opletten dat ze de panty niet sloopt haha!

ootd-outfit-kanten-jurkje-lace-dress-vest-heels-laarsjes-1

 

Wat vind jij van deze laarsjes?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.