Outfit of the day

Misschien zag je hem al in mijn shoplog van laatst: mijn nieuwe sweater van Mango. Ik vind hem heel leuk en combineerde hem dan ook direct voor een outfit of the day.

Deze sweater met New York opdruk was nog geen €10 bij Mango! Super goedkoop! Het is een wijd old school model. Hij is niet heel dik en warm, maar wel comfy. En daar houd ik van zoals je weet. Ik combineerde de broek met een donkergrijze skinny jeans van Bershka.

OOTD-New-York-Sweater-Mango-grey-skinny-Bershka-nike-nikes-1

En natuurlijk konden mijn gympen van Bershka niet ontbreken. Maar natuurlijk kun je deze outfit ook met andere gympjes of stoere boots combineren. En eigenlijk vind ik dat je er zelf mooie pumps onder kunt dragen, juist voor het contrast. Maar ik was licht brak (sorry :)) dus dit vond ik wel zo relaxed.

OOTD-New-York-Sweater-Mango-grey-skinny-Bershka-nike-nikes-2

De accessoires hield ik vrij basic. Zilveren druppelvormige oorbellen van Hema en twee zilveren armbandjes van Brandy Melville. De ring van Swarovski kreeg ik laatst van Sven, omdat we 4 jaar samen zijn <3

OOTD-New-York-Sweater-Mango-grey-skinny-Bershka-nike-nikes-brandy-melville

 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.