Outfit of the day

Het is alweer even geleden dat ik een outfit of the day postte. Hoog tijd weer dus! Vandaag draag ik een echte low budget outfit. Hij bestaat namelijk volledig uit Primark en van Haren.

In mijn Primark shoplog zag je deze trui al voorbij komen. Hij is lichtgrijs met allerlei studs op de schouders. En niet te vergeten: hij is ontzettend zacht! Ik draag niet vaak zo’n hoge hals, omdat ik dat niet mooi bij mij vindt staan, toch bevalt deze prima.

OOTD-outfit-Primark-trui-leren-look-broek-en-zwarte-pumps-van-Haren-1

Daaronder draag een een broek van Primark. Hij heeft een soort leer look doordat de stof wat stugger en wat glanzender dan een gewone jeans is. Ik vind de gouden ritsjes een leuk detail.

OOTD-outfit-Primark-trui-leren-look-broek-en-zwarte-pumps-van-Haren-2

Ik was al een eeuwigheid op zoek naar zwarte pumps. Pumps zijn altijd zo lastig met mijn voeten.. Qua voetlengte is maat 37 goed, qua breedte heb ik eigenlijk echt maat 38 nodig. Met normale schoenen is dat geen probleem, dan neem ik gewoon maat 38. Met pumps is dat lastig, omdat mijn voet er dan steeds uit glipt.. Zo onhandig. Toen kwam ik deze leren pumps bij Van Haren tegen en die zaten zowaar best ok!! Kijk pumps lopen over het algemeen niet als sloffen dus ik zal ze zeker nog een beetje in moeten lopen. Ze zijn van leer dus dat gaat wel lukken. Verder is de hak niet te hoog (al had ik van mij nog best iets hoger gemogen) dus je loopt er zo op weg. Moraal van dit verhaal.. Zwarte pumps: check!

OOTD-outfit-Primark-trui-leren-look-broek-en-zwarte-pumps-van-Haren-4

 

De trui heeft natuurlijk vrij drukke schouders en daarom hou ik het qua sieraden rustig!

Heb jij brede voeten en tips voor de ultieme pumps? Ik hoor ze graag :)!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.