Outfit of the day

De lente hangt in de lucht! Toch had ik het begin van afgelopen weekend koud.. Dat heb je wel eens, van die dagen. Ik pakte dus nog even mijn warme vest uit de kast, hopelijk voor de laatste keer dit jaar!

Ik draag een een vest van New Yorker. Dit zwarte waterfall vest zit strak bij de mouwen en aan de voorkant hangt het in 2 losse punten naar beneden. Daaronder draag ik een grijs losvallend shirtje met zwarte letters erop.

OOTD-outfit-of-the-day-vest-new-yorker-black-en-grey-shorts-primark-1

De bovenkant is los en om dat te compenseren zorg ik ervoor dat de onderkant strakker is. Zo zie je toch wat van de natuurlijke vormen van mijn lichaam en wordt het niet één vierkant. Daarom draag ik deze zwarte shorts met spikes van Primark. Daaronder zoals zo vaak 40 denier panties van H&M.

OOTD-outfit-of-the-day-vest-new-yorker-black-en-grey-shorts-primark-3

En m’n stoere zwarte boots natuurlijk. Ik draag weinig accessoires, alleen mijn ringen van Swarovski en mijn oorbellen (ook ringen) van Six.

OOTD-outfit-of-the-day-vest-new-yorker-black-en-grey-shorts-primark-2

 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.