Outfit of the day

De outfit of the day is vandaag simpel, zoals je van me gewend bent. Maar wel met een twist door een statement necklace toe te voegen.

ootd-outfit-of-the-day-grey-grijs-shirt-pieces-statement-necklace-primark-boots-1

Ik draag een grijs shirt van Pieces dat strak bij de armen zit en wat losser rond het lichaam valt. Dat vind ik altijd wel fijn! Toch is het niet zo wijd dat je m’n vormen niet meer ziet. Ik draag hier een zilveren statement necklace van Primark bij. Dat geeft de outfit net dat beetje extra. De necklace is al vrij druk dus ik hou de rest van mijn sieraden rustig, alleen een zilveren horloge van Guess.

statement-necklace-zilver-primark

 

Daaronder draag ik een zwarte skinny van Stradivarius met mijn oude vertrouwde boots.

ootd-outfit-of-the-day-grey-grijs-shirt-pieces-statement-necklace-primark-boots-2

 

Het shirtje heb ik nog niet zo lang, maar draag hem erg graag, zeker in combinatie met de ketting.

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.