Outfit of the day

De outfit of the day is vandaag een jurkje van Primark. Dit jurkje, met een soort blaadjes als printjes, zit strak tot mijn middel en loopt daarna wijd uit. Dat staat mooi bij mensen met een zandloper figuur (zoals ik, schouders en heupen ongeveer even breed slanker bij het middel) maar ook bij de peren onder ons (die juist wat smaller bij de schouders zijn en wat breder bij de heupen. Maar eigenlijk denk ik vind ik zo’n model bij bijna ieder figuur mooi staan. Dit jurkje is wel heel kort (en na één keer wassen te kort dus mijn lieve moeder heeft er een extra strookje onderaan gezet) dus dat vind misschien niet iedereen even prettig.

ootd-outfit-of-the-day-dress-primark-jurkje-laarzen-boots-zara-2

De laarzen die ik hier draag zijn van Zara. Ik kocht ze jaren geleden in de sale en draag ze ontzettend graag. Ondanks dat ze niet van leer zijn, zien ze er nog steeds mooi uit. Een goede koop! (En ik heb ze ook in het bruin :))

 

 

ootd-outfit-of-the-day-dress-primark-jurkje-laarzen-boots-zara-3

 

Qua sieraden hou ik het rustig. Een slavenarmband die ik ooit heb gekregen van mijn ouders en zilveren ringen in mijn oren.

 

ootd-outfit-of-the-day-dress-primark-jurkje-laarzen-boots-zara-1

 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.