Outfit of the day

Mijn high-waisted jeans draag ik eigenlijk alleen in het weekend. Nu wilde ik hem graag een keer naar mijn werk, maar ik wist niet zo goed hoe. Dit werd de uiteindelijke outfit of the day..

De jeans die ik draag is van Vero Moda. Hij is niet super high-waisted maar wel voor mijn doen. Hij komt namelijk tot mijn navel. Hij is heel donkergrijs en is van een zachte stretch stof. Ik heb hem hier gecombineerd met een wijdvallend zwart-wit gestreept shirt met leren details van Zara. Die heb ik in de broek gestopt om het model van de broek te benadrukken. Ik hou van de broek maar omdat hij niet super hoog sluit kan ik hem niet dragen met cropped tops (ja alles kan natuurlijk maar dan zie je een stuk buik..).

OOTD-outfit-vero-moda-only-high-waisted-dark-grey-jeans-gestreept-shirt-zara-vest-vero-moda-boots-stradivarius-1

Daaroverheen draag ik een wat langer vest, ook van Vero Moda. Deze is ook donkergrijs en wederom heel zacht. Hij is niet super warm dus ideaal voor dit weer.

OOTD-outfit-vero-moda-only-high-waisted-dark-grey-jeans-gestreept-shirt-zara-vest-vero-moda-boots-stradivarius-2

De laarsjes heb je al vaker voorbij zien komen en zijn van Stradivarius. Momenteel ben ik aan het broeden op een methode om het stukje gebreide stof aan de bovenkant van de laarsjes te verwijderen. Dan kan ik ze in de lente ook nog aan. Met die stof vind ik ze wel erg winters.

OOTD-outfit-vero-moda-only-high-waisted-dark-grey-jeans-gestreept-shirt-zara-vest-vero-moda-boots-stradivarius-3

 

Qua sieraden hield ik het rustig: zilveren ringen, zilveren horloge van Guess, twee zilveren armbandjes en, je raadt het al, zilveren oorbellen van Six.

Heb jij nog tips voor leuke high-waisted jeans? Ik hou ervan!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.