Outfit of the day

Afgelopen weekend genoot ik van het zonnetje in de outfit of the day. Ik koos voor een legging met een lang shirt met 3/4 mouw, niet te warm en niet te koud. Daar overheen droeg ik eerst een zwart leren jasje maar dat trok ik al snel uit.

OOTD-outfit-leather-legging-leer-bershka-shirt-pull-bear-leren-schouders-grey-grijs-nike-gympen-3

Het donkergrijs gemêleerde shirtje dat ik hier draag is van Pull & Bear. Het valt aan de achterkant wat langer dan aan de voorkant en heeft (nep) leren details op de schouders. Dat vind ik altijd wel stoer staan.

OOTD-outfit-leather-legging-leer-bershka-shirt-pull-bear-leren-schouders-grey-grijs-nike-gympen-1

De legging die ik hier draag is van Bershka. Hij heeft vier gouden ritsjes aan de bovenkant, maar die zie je hier niet. Bij de knieën zitten stiksels die voor een grappig detail zorgen. Daaronder draag ik mijn Bershka gympen.

 

 

OOTD-outfit-leather-legging-leer-bershka-shirt-pull-bear-leren-schouders-grey-grijs-nike-gympen-2 

Ik draag een horloge van de Hema die ik ooit bij een vriendinnetje zag en zo leuk vond. Hij is antraciet met rosé gouden details. In mijn oren draag ik zilveren ringen die wat weg hebben van melkopschuimertjes aldus Sven;)

En in de zon droeg ik mij H&M zonnebril natuurlijk! Hier zie je nog een “actie”foto met zonnebril en het jasje van Stradivarius.

OOTD-outfit-leather-legging-leer-bershka-shirt-pull-bear-leren-schouders-grey-grijs-nike-gympen-jas-stradivarius

Heb jij ook lekker op terras gezeten?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Ik heb dezelfde legging van de Bershka! Bij mij is die helaas aan de achterkant helemaal afgebladderd (heb deze legging 2x) en bij de 2de legging hetzelfde geval. Heb jij daar ook last van? Vind het erg jammer, aangezien het een fijne legging was. Helaas kan ik deze legging niet meer aan, want hij schijnt helemaal door 🙁

    1. Oh echt? Wat balen! Daar heb ik (nog??) geen last van gelukkig. Ik heb het bij een eerdere legging met zo’n leer look wel gehad (die was van H&M) maar daar was het bij het kruis en dan staken allemaal van die kleine elastiekjes ofzo uit. Het leken net haartjes, heel awkward!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.